ه مه ما از اهمیت خرید ظروف غذاخوری، سرو و پختوپز کمابیش اطلاعاتی داریم اما در هنگام خرید ظروف آشپزخانه و انتخاب بهترین ظروف غذاخوری و خرید سرویس غذاخوری با ابهامات و سوا لاتی روبهرو هستیم. ما در این مقاله که راهنمای خرید ظروف و سرویس غذاخوری است، سعی کردهایم نکاتی جامع درباره خرید ظروف و خرید سرویس غذاخوری و پختوپز مناسب گرد بیاوریم تا شما عزیزان با در دست داشتن این راهنمای خرید ظروف، با خاطری آسودهتر و با داشتن اطلاعات کافی درباره انواع ظروف آشپزخانه و سرویس غذاخوری(ازجمله خریدظروف آرکوپال، خریدظروف مسی، خریدظروف سفالی، خرید ظروف دکوری، خریدظروف چوبی و درکل خرید بهترین ظروف غذاخوری)رضایت خاطر بهتری از انتخابتان داشته باشید.
استفاده از ظروف غذاخوری و پختوپز قدمتی به درازای قدمت یکجانشینی انسانها دارد. از گذشتههای دور انسانها برای تهیه خوراک روزانه از ظروف مختلفی استفاده میکردند که این ظروف غذاخوری باگذشت زمان و بنابه نیاز و فرهنگ مردم نواحی مختلف دچار تغییراتی شده و نهایتاً به شکل ظروفی (قابلمه گرانیتی،قابلمه سرامیکی،ظروف دکوری و …) که امروزه مورداستفاده قرار میگیرند درآمدند. آنچه درهمه فرهنگها مشترک است استفاده از ظروفی با خاصیت رسانا بودن برای پختوپز و سپس استفاده از بهترین ظروف غذاخوری برای سرو غذا است. راهنمای خرید ظروف و خرید سرویس غذاخوری زیر مناسب با نیاز شما عزیزان جهت خرید بهترین ظروف غذاخوری گردآمده است.ظروف آشپزخانه به سه دسته ظروف پختوپز، ظروف سرو و پذیرایی و ظروف دکوری تقسیم میشوند:
ظروف پخت و پز
یکی از دغدغههای اکثر مردم انتخاب بهترین ظروف آشپزخانه و پختوپز سالم و باقیمت مناسب است.اگر بدون اطلاعات کافی اقدام به خرید سرویس پختوپز موردنیاز بکنیم ممکن است بعد از استفاده،متوجه مشکلاتی بشویم و از خرید ظروف خود پشیمان شویم.در این راهنمای خرید ظروف اطلاعات کاملی در مورد انواع ظروف پختوپزدراختیارشما قراردادهایم.
قابلمه گرانیتی
قابلمه گرانیتی امنترین و جدیدترین نوع برای پختوپز است.برخلاف تصور برخی مردم،قابلمه گرانیتی در حین پخت غذا با مواد غذایی تعامل برقرار نکرده و هیچ واکنشی رخ نمیدهد به همین دلیل پخت غذا در قابلمه گرانیتی باعث حفظ طعم و رنگ طبیعی مواد غذایی میشود.
جنس قابلمه گرانیتی از آلومینیوم روکش شده هست و تنها به خاطر تشابه ظاهری قابلمه گرانیتی با سنگ گرانیت آنها را به نام قابلمه گرانیتی میخوانند و ادعای برخی سازندگان و فروشندگان مبنی بر جنس گرانیتیه قابلمه گرانیتی ادعایی کذب است
قابلمه گرانیتی تلفیقی از قابلمه سرامیکی و قابلمه تفلون است.به این صورت که لایه اول قابلمه گرانیتی،روکش تفلون بر روی آلومینیوم کشیده میشود و سپس سرامیک بهصورت دانههای رنگی در سطح قابلمه گرانیتی پراکنده میشود.
قابلمه گرانیتی مانند همه ظروف مزایا و معایبی دارد که به آن میپردازیم و خوب است هنگام خرید قابلمه گرانیتی این نکات را در نظر داشته باشیم.
مزایای قابلمه گرانیتی: خاصیت نچسب بودن قابلمه گرانیتی بسیار بالااست،واکنش ندادن قابلمه گرانیتی با مواد غذایی حتی مواد اسیدی ،قابلیت استفاده قابلمه گرانیتی در فر،وزن کمترقابلمه گرانیتی به نسبت قابلمه چدن و قابلمه مسی،شستوشوی آسان قابلمه گرانیتی،پخش یکنواخت حرارت به همه جای قابلمه گرانیتی،استفاده از روغن به میزان کم.
معایب قابلمه گرانیتی:امکان خط و خش افتادن قابلمه گرانیتی دراثراستفاده از قاشقهای فلزی و ابزار تیز،حفظ گرما برای مدت کوتاهی،قابلمه گرانیتی نسبت به دیگر قابلمهها دیرتر گرم میشوند،قیمت بالا قابلمه گرانیتی.
قابلمه سرامیکی
قبل از روی کار آمدن قابلمه گرانیتی،قابلمه سرامیکی روانه بازار شد و به محبوبیت بالایی دستیافت.قابلمه سرامیکی،قابلمهای با پایه آلومینیوم و روکش سرامیک (خاک رس و لعاب زدن آن)میباشد که ازنظر ساختار تا حدودی شبیه به قابلمه گرانیتی است(قابلمهگرانیتی روکش تفلون دارد اما قابلمه سرامیکی روکش تفلون ندارد)با میزان مقاومت کمتر.قابلمه سرامیکی همانند قابلمه گرانیتی با مواد غذایی واکنش نداده و طعم اصلی غذا را حفظ میکنند.اما نکتهای که هم در مورد خرید قابلمه گرانیتی و هم خرید قابلمه سرامیکی باید مدنظر قرارداد این است که قابلمه سرامیکی و قابلمه گرانیتی تا زمانی که سالم و بدون خط و خش هستند قابلمههایی ایمن میباشند اما اگر آسیب ببینند در صورت استفاده،ممکن است فلزهای سنگین با غذا واکنش داده و ایجاد مسمومیت نمایند.پس در نگهداری قابلمه سرامیکی و قابلمه گرانیتی نهایت دقت را به خرج دهید و از قاشقهای مخصوص ظروف نچسب استفاده کنید.
مزایا قابلمه سرامیکی:واکنش ندادنقابلمه سرامیکی با غذا،حفظ گرما برای مدت طولانیتر به نسبت قابلمه گرانیتی،حفظ مزه اصلی غذا،شستوشوی آسان قابلمه سرامیکی،خاصیت نچسب بودن بالا قابلمه سرامیکی،استفاده از روغن کم،وزن کم قابلمه سرامیکی.
معایب قابلمه سرامیکی:میزان آسیبپذیری تقریباً بالا قابلمه سرامیکی،از دست دادن خاصیت نچسب بودن بعد از مدتی،قیمت بالا قابلمه سرامیکی
قابلمه تفلون
چند سال پیش وقتی قابلمه تفلون وارد بازار شد بهسرعت محبوبیت بالایی به دست آورد .اما بعد از مدتی زمزمههای سمی بودن این ظروف کمکم از محبوبیت آنها کاست. تفلون نام نوع خاصی از ظروف آشپزخانه نیست،بلکه نام باسابقهترین محصولات شرکت Do pot،سازنده ظروف نچسب است که امروزه همه ما ظروف نچسب را بانام تفلون میشناسیم.تفلون یک ماده پلیمری است که روی فلز را میپوشاند و از چسبندگی ظرف فلزی هنگام پختوپز جلوگیری میکند.
قابلمه تفلون مادامیکه سالم باشد خطری برای سلامتی شما بهحساب نمیآیند اما اگر رویه تفلون خش بردارد و یا مقداری از ماده تفلون وارد غذا شود میتواند خطری برای سلامتی باشد.پس در حفظ سلامت قابلمه تفلون همانند قابلمه گرانیتی و قابلمه سرامیکی نهایت دقت را به خرج داده و ضمن استفاده از قاشقهای پلاستیکی یا چوبی،از پد نرم برای شستوشواستفاده کنید.
قابلمه چدن
قابلمه چدن از قدیمیترین قابلمههای مورداستفاده در میان مردم بودهاست. این قابلمهبا غذا واکنش نمیدهد و بعضاً اگر هم واکنشی صورت بگیرد چون آهن وارد غذا میشود،واکنش مفیدی است.به همین دلیل جزو سالمترین ظروف آشپزخانه هستند.قابلمه چدنی که امروزه در بازار موجود میباشند اغلب برخلاف فلز چدن(آلیاژی از آهن و کربن)،آلیاژی از آلومینیوم هستند که به نام قابلمه چدن معروف شدهاند.اما باوجود سردرگمیها و اطلاعات نادرست،هنوز هم میشود قابلمههایی با جنس چدن اصل پیدا کرد.قابلمه چدن اصل آهنربا را به خود جذب کرده و اگر از ارتفاع بالا بیفتد میشکند و سطح آنها صیقل ندارد.این ظروف آشپزخانه مانند دیگر ظروف مزایا و معایبی دارند که به آنها میپردازیم.
قابلمه استیل
قابلمه استیل(فولاد ضدزنگ)از دیرباز برای پختوپز غذاهای آبدار مورداستفاده قرارگرفتهاند.اما در استفاده از این ظروف جهت طبخ غذاهای غیر خورشی باید به درجه حرارت بسیار توجه نمود.قابلمههای استیل قابلمههای سالمی هستند و بدون واکنش دادن با مواد غذایی میتوان در این قابلمهها خورشها و سوپهایی لذیذ با طعم اصلی مواد غذایی آماده کرد.قابلمههای استیل به خاطر ظاهر براق و سالم بودنشان محبوبیت ویژهای دارند و در صورت کدر شدن میتوان باکمی سرکه قابلمه را مانند روز اول براق و درخشان کرد.
مزایا قابلمه استیل:واکنش ندادن با مواد غذایی (البته مواد غذایی اسیدی نباید طولانیمدت در قابلمه استیل بمانند)،شستوشوی به نسبت آسان،ضدزنگ بودن،مقاوم و طول عمر بالا،قیمت مناسب به نسبت قابلمه مسی و قابلمه گرانیت،ظاهری شیک و براق.
معایب قابلمه استیل:امکان چسبیدن غذا به ته ظرف،از حرارت بالا برای پخت غذا در این قابلمه نمیشود استفاده کرد،برای غذاهای غیر آبدار مناسب نیستند.
قابلمه مسی
از گذشتههای دور در نقاط مختلف جهان بالأخص خاورمیانه از ظروف مسی برای تهیه و سرو غذا استفاده مشده است.این ظروف باگذشت سالیان زیاد هنوز محبوبیت خود را در میان اکثر مردم از دست ندادهاند.میدانیم مس برای بدن انسان یک عنصر لازم و ضروری است اما بدن انسان خود مس تولید نمیکند و آن را از طریق مواد غذایی جذب میکند شاید به همین دلیل است که امروزه بیش از گذشته مردم علاقهمند به استفاده از ظروف مسی شدهاند.اما باید توجه داشت که میزان زیاد مس برای بدن میتواند خطرناک باشد.
ظروف مسی برای پختوپز همانند دیگر ظروف آشپزخانه پختوپز مزایا و معایبی دارند که در این راهنمای خرید ظروف آنها را بیان میکنیم.
مزایا ظروف مسی: ظروف مسی رسانای قوی گرما هستند و گرما را مدت طولانی در خود نگه میدارند،ظروف مسی با مواد غذایی واکنش داده و درنتیجه به بهبود فرایند خونسازی کمک میکنند،پخش حرارت در ظروف مسی بهصورت یکسان است،سالم و ایمن بودن ظروف مسی.
معایب ظروف مسی:زود اکسید شدن ظروف مسی،خراش برداشتن سطح ظروف مسی و احتمال ورود فلزات سنگین به داخل غذا،احتمال تغییر مزه و رنگ غذا،وزن سنگین ظروف مسی،قیمت بالا ظروف مسی.
نوع ظروف/ویژگی | وزن ظروف | قیمت | میزان ایمنی | نچسب بودن | شست و شو | استفاده در فر |
---|---|---|---|---|---|---|
قابلمه گرانیتی | نسبتا زیاد | زیاد | سالم | بالا | راحت | محدودیت ندارد |
قابلمه سرامیکی | سبک | مناسب | سالم | بالا | راحت | محدودیت ندارد |
قابلمه تفلون | سبک | پایین | میزان سلامت کم | نسبتا بالا | راحت | بعضا دارای محدودیت |
قابلمه چدن | سنگین | مناسب | سالم | متوسط | نسبتا سخت | محدودیت ندارد |
قابلمه استیل | سبک | مناسب | بسیار سالم | نچسب نیست | نسبتا سخت | محدود است |
قابلمه مسی | سنگین | زیاد | سالم | نچسب نیست | متوسط | محدود است |
ظروف سرو و پذیرایی
همواره انتخاب و خرید سرویس غذاخوری و ظروف غذاخوری یک انتخاب هیجانانگیزاست.خصوصاً انتخاب سرویس غذاخوری مناسب در جهیزیه اهمیت بالایی دارد،زیرا خصلت مهماننوازی ایرانیان ایجاب میکند که سرویس غذاخوری متناسبی با نوع میهمانیها و تعداد میهمانانمان در قفسههایمان وجود داشته باشد.سرویس غذاخوری ازلحاظ تعداد ظروف(چند پارچه بودن)و طرح و جنس و رنگ تنوع بالایی دارند.ما در این راهنمای خری ظروف،انواع سرویس غذاخوری و ظروف غذاخوری را ازلحاظ جنس بررسی میکنیم.این مقاله یک راهنمای خرید ظروف کاربردی میباشد.
ظروف چینی
ظروف چینی شکیلترین و رسمیترین سرویس غذاخوری جهت آراستن سفرههای شما میباشند.در نقاط مختلف جهان و در ادوار مختلف تاریخ سرویس غذاخوری چینی محبوبترین نوع سرویس غذاخوری بودهاند.اما این ظروف غذاخوری از چه چیزی تشکیلشدهاند؟ظروف چینی نوعی سرامیک هستند که از خاک چینی طی فرایندی چندمرحلهای ازجمله قالبگیری و لعاب دادن تهیه میشوند.خود ظروف چینی به چند نوع استخوانی،پرس لان سخت و پرس لان نرم و چینی زجاجی تقسیم میشوند.
در انتخاب طرحها و رنگهای مختلف سرویس غذاخوری چینی برای مصارف مختلف باید دقت کرد.بهعنوانمثال برای مناسبتهای رسمی از نقوش کلاسیک و عمدتاً زمینه سفید،برای استفاده روزمره از طرحها رنگهای شاد میتوان استفاده کرد.در هنگام خرید سرویس غذاخوری چینی باید به نکات زیر توجه نمود:
ظروف غذاخوری تاب نداشته باشد،تیزی یا برآمدگی قابللمسی در سرویس غذاخوری وجود نداشته باشد،رنگ و لعاب ظروف یکنواخت باشد و دارای حباب هوا نباشند،به نام تجاری سرویس غذاخوری توجه کنید،از محدودیت استفاده سرویس غذاخوری در ماشین ظرفشویی و ماکروویو اطمینان حاصل کنید،کاربرد سرویس غذاخوری را حتماً در هنگام خرید موردتوجه قرار دهید،اگر میخواهید سرویس غذاخوری را با ماشین ظرفشویی بشویید از قالبهای گرد استفاده کنید و از خرید اشکال هندسی عجیب بپرهیزید،سرویس غذاخوری طلاکوب و نقرهکوب را برای استفاده روزمره انتخاب نکنید.
ظروف آرکوپال
آرکوپال در طبیعت نوعی سنگ رسوبی است اما در اصطلاح ظروف آشپزخانه، ظروف آرکوپال،مادهای است مابین چینی و شیشه.در اصل ظروف ارکوپال،شیشهای است که با مواد دیگر ترکیبشده و ظاهری شبیه به چینی به خود گرفته است.ظروف آرکوپال در مقایسه با چینی بسیار نازکتر وسبکترهستند و همچین ظروف آرکوپال مقاومت بالاتری نسبت به چینی دارند.همچنین ظروف آرکوپال به نسبت ظروف چینی ارزانتر هستند.
در هنگام خرید ظروف آرکوپال باید به نکاتی توجه داشت ازجمله:از خرید ظروف آرکوپال لب پریده یا موج دار و دارای برآمدگی خودداری کنید.همچنین حتماً به نشان شرکت سازنده ظروف آرکوپال توجه کنید.معمولاً ظروف آرکوپال محدودیتی برای استفاده در ماشین ظرفشویی یا ماکروویو ندارند اما جهت اطمینان بیشتر این نکات را از فروشنده ظروف آرکوپال بپرسید.از خرید ظروف آرکوپال با اشکال هندسی غیرمعمول جهت استفاده روزانه خودداری کنید.
خرید ظروف شیشهای
ظروف شیشهای و کریستالی هر دو بر پایه شیشه هستند که مقدار سرب داخل آنها سبب تفاوت در نامگذاری این دسته از ظروف آشپزخانه شده است (شیشه معمولاً از مواد اولیه شیشه به اضافه آهک سوددار تهیه میشود اما کریستال شیشههای با درصد سرب 10 درصد به بالا هستند).کریستال از شیشه نازکتر است و درخشش بیشتری از شیشه دارد.صدای ضربه بر روی کریستال زنگدار و طولانی است اما صدای ضربه بر روی شیشه خفه است.همچنین کریستال به دلیل وجود سرب در ساختارش از شیشه سنگینتر است.
هنگام خرید ظروف آشپزخانه شیشهای و کریستالی باید به صاف بودن لبهها،لب پرنبودن ظروف،وزن آنها و محدودیت در استفاده از ماکروویو و ماشین ظرفشویی توجه کرد.همچنین ظروف کریستالی و شیشهای نباید دارای رگههای رنگی باشند و دارای حبابهای گاز نباشند
ظروف ملامین
چندسال پیش و قبل از اینکه ظروف آرکوپال وارد سفرههای ما شوند،ظروف ملامین آشنا با سفرههایمان بود.تنوع در طرح و رنگ و سبک بودن این سرویس غذاخوری ،آنها را تبدیل به ظروف آشپزخانه محبوب اکثر ما کرده بود اما با روی کار آمدن ظروف آرکوپال و چینی با وزن سبک،ملامین کمکم از سفرههای ایرانیان جم شد.ملامین در حقیقت ساخته شده از پودر ملامین و یک نوع پلاستیک فشرده محسوب میشود.
سبک بودن،ارزان بودن،تنوع در طرح و رنگ ، شستوشوی آسان،مناسب جهت استفاده در جمعیت خیلی زیاد به دلیل سبک بودن،خیلی کم میشکنند و اگر بشکنند معمولاً دو نیم میشوند و مانند ظروف آرکوپال وچینی خورد نمیشوند،همه این موارد سبب محبوبیت ظرروف غذاخوری و سرویس غذاخوری ملامین شدهاند.اما این ظروف غذاخوری برای استفاده در ماکروویو مناسب نیستند و برای شستوشو با ماشین ظرفشویی،این سرویس غذاخوری محدودیت دارند زیرا رویه آنها پوسته پوسته میشود.هنگام خرید این سرویس غذاخوری به نشان شرکت تولید کننده،سالم بودن و بدون خط و خش بودن این ظروف آشپزخانه توجه کنید.
ظروف سفالی و ظروف سرامیکی
ظروف سفالی وظروف آشپزخانه سرامیکی،ظروفی ساخته شده از خاک رس هستند که طی مراحل مختلفی ازجمله پختن در کوره و لعاب دادن آماده استفاده میشوند.به ظروف سرامیکی قبل از لعاب دادن ظروف سفالی میگویند.ظروف سفالی لعابدار همواره مورداستفاده ایرانیان جهت سرو غذا بودهاند وامروزه تولید ظروف سرامیکی ماشینی آنها را بیشتر محبوب کرده است. ظروف سفالی و سرامیکی که چند سال اخیر به دلیل قیمت مناسب و ظاهری ساده و مدرن موردتوجه بیشتر قرار گرفتهاند جزو سالمترین ظروف آشپزخانه میباشند.ظروف سفالی وسرامیکی معمولاً وزن بیشتری نسبت به ملامین و ظروف آرکوپال دارند و دارای مقاومت کمتری نیز هستند.در هنگام خرید این ظروف آشپزخانه(خرید ظروف سفالی و سرامیکی) توجه کنید که لعاب آنها بهصورت یکنواخت و گسترده،کل سطح ظروف سفالی را گرفته باشد و دارای حبابهای گاز نباشند یا در کمترین حالت ممکن باشند.سعی کنید ظروف سفالی و سرامیکی ماشینی را تهیه کنید که دارای سایزها و شکلهای یکسان باشند.ظروف سفالی لعابدار(سرامیکی) ماشینی را میتوان در ماکروویو استفاده کرد اما ظروف سفالی برای گرم کردن غذا و استفاده کوتاه مدت مناسبند.
ظروف چوبی
ظروف چوبی جزو قدیمیترین ظروف غذاخوری هستند اما امروزه با روی کار آمدن ظروف چوبی از جنسهای سبک مانند بامبو،ظروف چوبی بیش از پیش مورداستفاده قرارگرفتهاند. در استفاده ازظروف چوبی باید نکاتی را مدنظر قرار دهیم: اول اینکه ظروف چوبی مناسب سرو غذاهای سرد هستند و غذای گرم معمولاً درظروف چوبی سرو نمیشود.هرچند بعضی به اشتباه این استفاده را از ظروف چوبی میبرند.نکته مهم دیگر که در هنگام خرید ظروف چوبی باید در نظر داشت رنگ ظروف چوبی است که حتماً هنگام خرید مطمن شوید که برای رنگ کردن ظروف چوبی از رنگ گیاهی مخصوص ظروف چوبی استفاده شده است یا رنگ شیمیایی.
ظروف چوبی نباید در ماکروویو و ماشین ظرفشویی استفاده شوند.همچنین ظروف چوبی نباید به مدت طولانی در ارتباط با آب باشند. ظروف چوبی بیشتر جنبه تزئینی سفرهها و میزهای شما را دارند نه ظروف سرو غذای گرم.بهعنوانمثال ظروف چوبی برای ظروف سالاد و یا آجیل و خشکبار بسیار مناسب بوده و جلوهای خاص به میزهای شما میدهند.
ظروف مسی
استفاده از ظروف مسی جهت سرو غذا همواره در بین مردم رایج بوده است وجزو محبوبترین ظروف غذاخوری و سرویس غذا خوری هستند. به دلیل ظاهر زیبا و القای حس نوستالژیک به مصرف کنندگان ظروف مسی،ظروف مسی برای سرو غذاهای سنتی در ایران بسیار رایج هستند حتی بسیاری از رستورانهای سرو غذا سنتی از ظروف مسی برای پذیرایی از مشتریان استفاده میکنند.ظروف مسی جهت سرو غذا شستوشوی آسانی دارند و به دلیل حفظ گرما به مدت طولانیتر در خود،ظروف مسی برای استفاده غذاهای گرم بسیار مناسب هستند.در هنگام خرید ظروف مسی به نکاتی همچون اصل بودن جنس ظروف مسی،نداشتن لبههای تیز و برنده،نداشتن درز و سوراخ در سطح ظروف مسی توجه کنید.اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که ظروف مسی برای استفاده در مایکروفر و ماشین ظرفشویی مناسب نیستند.
نوع ظروف/ویژگی | مقاومت | تنوع | وزن | شستوشو با ماشین | استفاده در مایکروویو |
---|---|---|---|---|---|
ظروف چینی | نسبتا کم | زیاد | نسبتا زیاد | میشود | میشود |
ظروف آرکوپال | بالا | خیلی زیاد | کم | میشود | محدودیت دارند |
ظروف شیشهای | کم | تقریبا زیاد | نسبتا زیاد | میشود | معمولا محدودیت ندارند |
ظروف ملامین | زیاد | خیلی زیاد | کم | محدودیت دارند | نمیشود |
ظروف سفالی و سرامیکی | نسبتا کم | کم | زیاد | میشود | ظروف سفالی نمیشود ولی سرامیک میشود |
ظروف مسی | زیاد | کم | زیاد | نمیشود | نمیشود |
ظروف چوبی | زیاد | کم | کم | نمیشود | نمیشود |
ظروف دکوری
یکی دیگر از دسته بندی ظروف آشپزخانه،ظروف دکوری هستند. ظروف دکوری جلوهای خاص به دکوراسیون منزل شما میبخشند.استفاده از ظروف دکوری در اغلب سبکهای دیزاین منزل رایج است و شما باید بسته به سبک انتخابی دکوراسیونتان،ظروف دکوری مناسب با همان سبک را انتخاب کنید.استفاده از ظروف دکوری برای همه جای منزل شما حتی سرویس بهداشتی هم امری عادی است و با یک چیدمان زیبا از ظروف دکوری میتوانید نقطه کانونی چشمگیری درمنزل خود ایجاد کنید.اما در هنگام خرید ظروف دکوری به چند نکته توجه داشته باشید:
مناسب بودن ظروف دکوری با سبک دکوراسیون،متریال اصلی استفاده شده در ظروف دکوری،رنگ و اندازه متناسب ظروف دکوری با فضا. حتماً در هنگام خرید به ابعاد فضا توجه نموده و بیش از حد ظروف دکوری خریداری نکنید.در هنگام خرید ظروف دکوری از فروشنده راجب به نحوه شستوشو ظروف دکوری سؤال بپرسید.
جمع بندی مطالب:امیدواریم نکتههای بیان شده در این راهنمای خرید ظروف و سرویس غذاخوری،به شما عزیزان در انتخابی درست و مطمن در خرید سرویس غذاخوری(از جمله خرید قابلمه گرانیتی،خرید ظروف سفالی،خرید ظروف مسی …)و خرید ظروف دکوری کمک کرده باشد.